Amstaffit.com

Amstaffiaiheista keskustelua
Tänään on 14.08.2022 14:46

Kaikki ajat ovat UTC




Aloita uusi ketju Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: FOORUMIN SÄÄNNÖT
ViestiLähetetty: 23.11.2007 20:21 
Poissa
Suukkojunkkari
Avatar

Liittynyt: 07.03.2005 20:34
Viestit: 20508
Paikkakunta: Seinäjoki; SBTu ja ASTn
Foorumi pyritään pitämään mahdollisimman vapaana paikkana keskustella, mutta tietynverran rajoja kuitenkin on laitettava.

1. Keskustelun taso pidetään asiallisena, turhanpäiväinen ruotiminen jätetään muualle. Omat mielipiteet saa tuoda julki, mutta kuitenkin keskustelu hoidetaan niin ettei turhanpäiväistä panettelua asioista synny. Turha huhujen ja juorujen levittäminen on kiellettyä. Kyseiset asiat voi hoitaa muuta kautta asianomaisten kanssa.

2. Yksittäisten ihmisten välisten asioiden ruotiminen täällä on kielletty. Jos ylläpidon huomautuksista ja varoituksista huolimatta turhaa kahdenkeskistä/useiden henkilöiden keskeistä jatkuvaa vääntöä ja rähinää ilmaantuu, ylläpidolla on oikeus passivoida käyttäjätunnukset määräajaksi.

3. Rotujärjestöä koskevia asioita puidaan vain ja ainoastaan yhdistyksen omassa osiossa.

4. Foorumille on rekisteröintipakko. Rekisteröimiseen ei kelpaa ilmaissähköpostiosoitteet.

5. Tuplarekisteröintejä ei sallita. Mikäli tuplarekisteröitymisiä löytyy, ylläpito on oikeutettu poistamaan varoittamatta ylimääräiset tunnukset (viimeisin rekisteröinti poistetaan). Rekisteröitymisen väärinkäyttö voi johtaa palstalta pois sulkemiseen.

6. Kyseessä on keskusteluforumi, joten antaa sanan lentää. Ylläpito poistaa säännöllisesti 6 kuukautta passiivisena olleet käyttäjätunnukset.. Mikäli saman IP:n alaisia 'mykkiä' rekisteröitymisiä tapahtuu useampia, ylläpito asettaa kyseisen IP:n rekisteröitymiskieltoon ja poistaa olemassa olevat tunnukset.

7. Valokuvien postaamisesta foorumille. Kuvia sisältäville ketjuille on oma osionsa: Amstaffit kuvissa. Jokaista kuvien laittajaa pyydetään aloittamaan yksi ketju, jonne lisäilee kuvia, eikä aloittaisi jokaisesta tapahtumasta omaa ketjua. Kuvien turhaa lähettämistä keskusteluihin olisi hyvä välttää. Ylläpito ja moderaattorit voivat poistaa keskusteluista kuvia tai muuttamaan ne vain linkeiksi, mikäli ne eivät mitenkään aiheeseen liity.

8. Mainostus on kielletty! Yhdistysten ja muiden järjestämiä maksullisia tapahtumia toki saa mainostaa, mutta suoranainen yritysmainonta on kielletty.

9. Foorumilla on mahdollista muokata viestejään. Tämä ominaisuus on tarkoitettu vain kirjoitusvirheiden korjaamiseen, ei viestin sisällön poistamiseen tai muuttamiseen. Mikäli viestejä poistetaan/muutetaan aiheettomasti, voidaan käyttäjä bannata foorumilta.


Mikäli säännöissä on jotain epäselvää tai sinulla on huomautettavaa jostain palstalla tapahtuneesta toiminnasta, ota yhteys ylläpitoon. Sääntöjä lisäillään sitä mukaa kun ne tulevat ajankohtaiseksi. Korjausehdotukset voidaan suoraan ehdottaa yksityisesti ylläpidolle, tai vaihtoehtoisesti siihen tarkoitetussa osiossa.

Ylläpito pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Tervehenkistä keskustelua toivoen:

Amstaffifoorumin ylläpito


Ilmoita tämä viesti
Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: FOORUMIN SÄÄNNÖT
ViestiLähetetty: 23.09.2008 16:51 
Poissa
Suukkojunkkari
Avatar

Liittynyt: 07.03.2005 20:34
Viestit: 20508
Paikkakunta: Seinäjoki; SBTu ja ASTn
Foorumin sääntöjä päivitetty.

_________________
Kuva


Ilmoita tämä viesti
Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com