Amstaffit.com

Amstaffiaiheista keskustelua
Tänään on 25.04.2018 16:26

Kaikki ajat ovat UTC
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 08.07.2016 07:01 
Poissa
Pikkasen innokas
Avatar

Liittynyt: 07.08.2009 16:52
Viestit: 7423
Paikkakunta: Lappeenranta, ASTu Wubi -09 ASTn Ninja -12 ASTu Naksu -14
http://amstaffiyhdistys.net/rotupaiva-8-10-2016-espoo/

“KASVATTAJAPÄIVÄT” OVAT AVOINNA KAIKILLE AMSTAFFIYHDISTYKSEN JÄSENILLE JA SE SISÄLTÄÄ LUENTOJA SEKÄ YHTEISEN ILLANVIETON.

PAIKKA

Espoo, hotelli Korpilampi (Korpilammentie 5, 02970 Espoo).

OHJELMA

Ohjelmassa kolme yleissivistävää luentoa amstaffin hankintaa suunnittelevalle/omistajalle/hardcore harrastajalle/kasvattajalle eli ihan kaikille kuunneltavaa ja opittavaa!

LUENNOT

klo 13.00-15.00 Sopimusoikeutta koiraharrastajille
OTM Mika Leppinen (esittely alla)
klo 15.15-16.15 Seikkailua koiranruokaviidakossa; miten luetaan tuoteselosteita, miten erilaisia tuotteita voi vertailla
Sanna Heikkinen, Eukanuba Breeder Manager (esittely alla)
klo 16.30-18.30 Amerikanstaffordshirenterrieri; rotumääritelmä ja sen tulkinta
Kaisa Metteri-Gold, ulkomuototuomari, kennel Masterbolt
Luennolla tulokahvit kahvitorilta, kahvia, teetä, mehua sekä hedelmiä ja lajitelma suolaista ja makeaa.

ILTAOHJELMA

Ohjelma jatkuu illallis-buffetilla (juomat omakustanteisia) ja vapaalla seurustelulla alkaen klo 19.30 hotelli Korpilammen ravintolassa.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUTIEDOT

Kolme eri hintaa, kolme eri mahdollisuutta osallistua mukavaan päivään ja iltaan!

pelkät luennot 45 eur/henkilö
pelkkä illallinen 35 eur/henkilö
luennot ja illallinen 80 eur/henkilö
Sitovat ilmoittautumiset (liitä maksukuitti ilmoittautumiseen!) 5.9.2016 mennessä osoitteeseen: maarika.wallenius@amstaffiyhdistys.net. Illallisosallistujat: muista ilmoittaa mahdolliset ruokarajoitteesi

Ilmoittautumismaksu tilille Aktia FI2640552020149052
Viesti: rotupäivä

YÖPYMINEN

Hotelli Korpilampi tarjoaa yöpymisen meille seuraavalla tarjouksella: 71,10 eur/yhden hengen huone, 80,10 eur/kahden hengen huone, lemmikkilisä 20 eur/huone. Huoneet varataan suoraan hotelli Korpilammelta, 09-6138 411 tai 09-61384222, email: myynti@korpilampi.fi HUOM! mainitse tunnus Amstaffi huonevarausta tehdessäsi. Huoneita rajattu määrä.

TIEDUSTELUT

Maarika Wallenius, 040 743 0919 tai maarika.wallenius@amstaffiyhdistys.net

LUENNOITSIJOIDEN ESITTELYT:

OTM MIKA LEPPINEN

Mika Leppinen on Kennelliiton valtuuston varapuheenjohtaja ja Kennelliiton sääntötyöryhmän puheenjohtaja. Lisäksi hän toimii muun muassa maa- ja metsätalousministeriön alaisen seura- harrastuseläinten hyvinvoinnin neuvottelukunnan puheenjohtajana ja Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liiton varapuheenjohtajana. Hän on työuransa aikana hoitanut lukuisan määrän erilaisia koiriin ja koirayhdistyksiin liittyviä riitoja niin tuomioistuimissa kuin niiden ulkopuolella. Leppinen on perehtynyt

erityisesti kuluttajansuoja-, eläinsuojelu- ja yhdistysoikeuteen sekä laajasti kaikkeen eläimiä suoraan ja välillisesti koskevaan juridiikkaan.

SANNA HEIKKINEN, EUKANUBA BREEDER MANAGER

Olen harrastanut koiria reilusti yli kaksikymmentä vuotta ja kasvattanut koiria vuodesta 2000 lähtien. Koulutukseltani olen ihmispuolen ravitsemuksen ja kuluttajaneuvonnan ammattilainen ( restonomi AMK) sekä eläinpuolelta ruokinnansuunnittelija (maaseutuyrittäjä OSAO) ja koko työelämäni olen tehnyt päivätyötä koira-alalla, jossa erikoistumista koiriin olen opiskellut mm. Helsingin Yliopiston kotieläintieteen laitoksella.

Harrastustoiminnassa olen kasvatustoiminnan lisäksi aktiivinen koiranäyttelyharrastaja ja lisäksi kilpailemme mejässä. Olen myös toiminut useissa eri luottamustehtävissä kennelpiireissä, rotujärjestöissä ja koirakerhoissa ja tällä hetkellä toimin oman rotujärjestöni puheenjohtajana. Omat rotuni ovat dalmatiankoira ja beagle ja lisäksi meillä on pointteri ja harmaa norjanhirvikoira.

KAISA METTERI-GOLD, KENNEL MASTERBOLT

Ulkomuototuomareiden palstalla on ollut paljon puhetta siitä, miten paljon harrastajat kaipaavat koulutusta ja tietoa ihan puhtaasti rotumääritelemästä. Muutamaan tälläiseen tilaisuuteen nyt osallistuneena ehdotin myös amstaffiyhdistyksen hallitukselle tälläistä tilaisuutta, mikä järjestyikin mukavasti tulevan rotupäivän yhteyteen.

Toivon harrastajilta aktiivista osallistumista rotumääritelmän tulkintaan, sillä yksi tulkinta ei ikinä ole se ainut oikea totuus vaan tulkintoja ja näkemyksiä saattaa olla monia. Amstaffin rotumääritelmä on hyvin suppea ja siksi tulkinta on paikallaan. Sen lisäksi toivon rakenteen merkityksen rodun harrastajien keskuudessa nousevan entistä tärkeämpään osaan. On hyvin huolestuttavaa kuulla kommentteja missä rakenteen merkitystä vähätellään kun keskitytään esim käyttöpuolelle. Rakenne, ulkomuoto ja luonne ovat kaikki tärkeitä asioita mtikä tekee meidän rodusta juuri sen mikä se on.

Odotan innolla tulevaa rotupäivää!

Kaisa Metteri-Gold, Ulkomuototuomari ja rodun kasvattaja vuodesta -97.

_________________
BH JK2 TK1 TK2 RTK1 PEJÄ-A C.I.B&FI&EE&RU&SE&LV&LT&BALT CH EEW-13-17 HeVW-17 SE VW-17 EEVCH UB Do The Beat
BH JK1 TK1 TK2 RTK1 FI&EE&RU CH MB Just Dingle About It
BH RTK1 C.I.B &EE JCH EE & FI & SE CH MB Gold Rush


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com