Amstaffit.com

Amstaffiaiheista keskustelua
Tänään on 20.04.2018 12:19

Kaikki ajat ovat UTC
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 65 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 24.02.2012 07:19 
Poissa
HYL näyttelystä, pissi tuomarin jaloille

Liittynyt: 25.10.2005 18:54
Viestit: 446
Paikkakunta: Vantaa
UUDET VUODEN KOIRA -KILPAILUJEN SÄÄNNÖT OVAT VOIMASSA 1.1.2012 ALKAEN.
(Vuoden 2011 kilpailujen pisteet on laskettu vanhoilla säännöillä.)

Edelliset säännöt muuttuivat näyttelykilpailujen osalta seuraavasti:
Pisteet eivät suurene vaikka näyttelyyn olisi ilmoittautunut yli 50 Amstaffia. Ulkomaisista näyttelyistä on koiramäärä todennettava esim. näyttelyluettelon avulla. Uutena kilpailuna Vuoden veteraani kilpailu.

SUOMEN AMERIKANSTAFFORDSHIRENTERRIERIYHDISTYS RY:N JAKAMAT KIERTOPALKINNOT

VUODEN TOKO-AMSTAFFI

Vuoden TOKO-amstaffin arvosta kilpailevat kaikki Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n jäsenten omistamat ja nimissä kilpailevat amerikanstaffordshirenterrierit. Omistajan on oltava jäsen vähintään puoli vuotta ko. kilpailukaudella. Omistajan tulee itse ilmoittaa korkeintaan kolmen (3) parhaan kokeen tulokset.

TOKO-amstaffin arvosta kilpailtiin ensimmäisen kerran kaudella 1.1.2005 - 31.12.2005 ja arvo julkaistiin ensimmäisen kerran kevään -06 vuosikokouksessa. Kilpailukausi on kalenterivuosi.

Pisteiden lasku tapahtuu oheisen taulukon mukaan ja eniten pisteitä saanut on voittaja. Kilpailun pistelaskussa otetaan huomioon kolme (3) parasta tulosta virallisista kokeista, tulosten mukana on lähetettävä kopio kilpailukirjasta. Kahden tai useamman koiran päätyessä kokonaiskilpailussa tasatulokseen, ratkaisee neljäs koetulos. Pisteiden vieläkin mennessä tasan arpa ratkaisee, arvonta suoritetaan vuosikokouksessa.

ALO/AVO pisteet x 1,5 (max.200, kertoimella 300)
VOI/EVL loppupisteet sellaisenaan (max. 320)


VUODEN AGILITY-AMSTAFFI

Vuoden AGILITY-amstaffin arvosta kilpailevat kaikki Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n jäsenten omistamat ja nimissä kilpailevat amerikanstaffordshirenterrierit. Omistajan on oltava jäsen vähintään puoli vuotta ko. kilpailukaudella. Omistajan tulee itse ilmoittaa korkeintaan kolmen (3) parhaan kilpailun tulokset.

AGILITY-amstaffin arvosta kilpailtiin ensimmäisen kerran kaudella 1.1.2005 - 31.12.2005 ja arvo julkaistiin ensimmäisen kerran kevään -06 vuosikokouksessa. Kilpailukausi on kalenterivuosi.

Pisteiden lasku tapahtuu oheisen taulukon mukaan ja eniten pisteitä saanut on voittaja. Kilpailun pistelaskussa otetaan huomioon kolme (3) parasta tulosta virallisista kilpailuista, tulosten mukana on lähetettävä kopiot koirakohtaisesta tuloslipukkeesta. Kahden tai useamman koiran päätyessä kokonaiskilpailussa tasatulokseen, ratkaisee neljäs kilpailutulos. Pisteiden vieläkin mennessä tasan arpa ratkaisee, arvonta suoritetaan vuosikokouksessa.

Pistetaulukko
Virhepisteet Maxi I Maxi II Maxi III
0-5.99 15 20 25
6-15.99 10 15 20
16-25.99 5 10 15


VUODEN PK-AMSTAFFI

Vuoden PK-amstaffin arvosta kilpailevat kaikki Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n jäsenten omistamat ja nimissä kilpailevat amerikanstaffordshirenterrierit. Omistajan on oltava jäsen vähintään puoli vuotta ko. kilpailukaudella. Omistajan tulee itse ilmoittaa korkeintaan kolmen (3) parhaan kokeen tulokset.

PK-amstaffin arvosta kilpailtiin ensimmäisen kerran kaudella 1.1.2009 - 31.12.2009 ja arvo julkaistiin ensimmäisen kerran kevään -10 vuosikokouksessa. Kilpailukausi on kalenterivuosi.

Kilpailun pistelaskussa otetaan huomioon kolme (3) parasta tulosta virallisista kokeista, tulosten mukana on lähetettävä kopio kilpailukirjasta. Kahden tai useamman koiran päätyessä kokonaiskilpailussa tasatulokseen, ratkaisee neljäs koetulos. Pisteiden vieläkin mennessä tasan arpa ratkaisee, arvonta suoritetaan vuosikokouksessa.

Kilpailun pistelaskussa lasketaan yhteen koiran korkeintaan kolmessa kokeessa saavuttamat pisteet. Eniten pisteitä saanut on voittaja.


HOPEAPANTA-KIERTOPALKINTO
Lahjoittajat Tiina & Kari Kallonen

Kilpailuun saavat osallistua vain suomessa syntyneet ja kasvatetut, suomalaisen omistuksessa olevat, Suomessa rekisteröidyt amstaffit.

Hopeapannasta kilpailtiin ensimmäisen kerran kaudella 1.1.1994 – 31.12.1994 ja Hopeapanta jaettiin ensimmäisen kerran Messukeskuksessa kevään -95 näyttelyssä.

Koiran omistaja on oltava Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n jäsen.

Myös ulkomaiset näyttelyt huomioidaan. Omistajan tulee itse ilmoittaa tulokset viimeistään seuraavan vuoden tammikuussa Amstaffiyhdistykselle.

Vain viiden parhaan näyttelyn tulos lasketaan mukaan. Jos näyttely ei ole kaikkien rotujennäyttely, saa lisäpisteitä vain ryhmäsijoituksista. Tasatuloksen sattuessa voittaja on se, jolla on eniten BIS 1 sijoituksia. Jos nekin menevät tasan, ratkaisevat BIS 2 sijoitukset jne.

Pistelaskussa huomioidaan erikoispistein seuraavat näyttelyt:
Suomen Terrierijärjestön erikoisnäyttely (KV-näyttelyn pisteet)
Palveluskoiraliiton Palveluskoiratapahtuma (kaikkien rotuja näyttelyn pisteet).

Hopeapanta jaettiin aikoinaan Helsingin Messukeskuksen kevätnäyttelyssä, jonka loputtua siirrettiin jako Lahden KV-näyttelyyn. Nykyään palkinto jaetaan Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n vuosikokouksessa. Voittaja saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa kuitenkin niin, että se on palautettava jollekin yhdistyksen toimihenkilölle ennen seuraavaa vuoden vuosikokousta uudelleen jakoa varten.

Kiertopalkinnon saaja sitoutuu noudattamaan palkinnosta erikseen annettavia kirjallisia ohjeita ja määräyksiä.
Hopeapanta kiertopalkinto on asetettu ikuiseen kiertoon siten, että sen omistaa Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry. Mahdolliset sääntöjen tulkinnat alistetaan kiertopalkinnon lahjoittajille tai heidän nimeämälleen jolloin tulkinta on lopullinen.


HOPEAPANTA -kiertopalkinnon pistetaulukko

Ryhmänäyttely Kaikkien rotujen näyttely KV-näyttely Erikoisnäyttely
ROP 5 8 10 15
VSP 4 7 9 14
PU/PN2 3 6 8 13
PU/PN3 2 5 7 12
PU/PN4 1 4 6 11

RYP -sijoitus
Ryhmänäyttely Kaikkien rotujen näyttely KV-näyttely
RYP1 5 6 7
RYP2 4 5 6
RYP3 3 4 5
RYP4 2 3 4

BIS -sijoitus
Kaikkien rotujen näyttely KV-näyttely
BIS1 6 7
BIS2 5 6
BIS3 4 5
BIS4 3 4


Lisäksi jaetaan lisäpisteitä koiramäärän mukaan seuraavasti:

1-9 os. amstaffia ei lisäpisteitä
10-19 os. amstaffia 2 lisäpistettä
20-29 os. amstaffia 4 lisäpistettä
30-39 os. amstaffia 6 lisäpistettä
40-49 os. amstaffia 8 lisäpistettä
50 < os. amstaffia 10 lisäpistettä


MASTERBOLT-POKAALI
Lahjoittajat: Kaisa Metteri-Gold & Simon Gold, kennel Masterbolt

Kilpailuun saavat osallistua kaikki suomalaisessa omistuksessa olevat ja Suomessa rekisteröidyt amstaffit.
Masterbolt-pokaalista kilpailtiin ensimmäisen kerran kaudella 1.1.1999 – 31.12.1999 ja pokaali jaettiin ensimmäisen kerran yhdistyksen vuosikokouksessa keväällä 2000.

Koiran omistajien on oltava Suomen Amerikanstafforrdshirenterrieriyhdistys ry:n jäsen. Omistajan tulee itse ilmoittaa tuloksensa viimeistään seuraavan vuoden tammikuussa Amstaffiyhdistykselle.

Vain viiden parhaan näyttelyn tulos lasketaan mukaan. Myös ulkomaiset näyttelyt huomioidaan, kuitenkin niin että korkeintaan kaksi tulosta saa olla ulkomaisista näyttelyistä. Vähintään kolme tulosta tulee näin ollen kotimaisista näyttelyistä. Jos näyttely ei ole kaikkien rotujen näyttely, saa lisäpisteitä vain ryhmäsijoituksista. Tasatuloksen sattuessa voittaa se, jolla on eniten BIS 1 sijoituksia. Jos nekin menevät tasan, ratkaisevat BIS 2 sijoitukset jne.

Pistelaskussa huomioidaan erikoispistein seuraavat näyttelyt:
Suomen Terrierijärjestön erikoisnäyttely (KV-näyttelyn pisteet)
Palveluskoiraliiton Palveluskoiratapahtuma (kaikkien rotuja näyttelyn pisteet).

Masterbolt-pokaali jaettiin keväällä virallisen rotujärjestön SBTY:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa. Nykyään se jaetaan Amstaffiyhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Voittaja saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa kuitenkin niin, että se on palautettava viimeistään seuraavaan vuosikokoukseen uudelleen jakoa varten. Kiertopalkinnon mukana seuraa kansio. Palkinnon saaja huolehtii itse omalla kustannuksellaan siitä, että kansioon liitetään voittajakoiran nimi, syntymäaika, vanhemmat, vuosiluku ja saavutetut pisteet. Kiertopalkinnon vastaanottaja sitoutuu noudattamaan palkinnosta erikseen annettavia kirjallisia ohjeita ja määräyksiä.

Masterbolt-pokaali -kiertopalkinto kiertää kymmenen (10) vuotta, jonka jälkeen sen saa eniten kiinnityksiä saaneen koiran omistaja. Mikäli kiinnitykset menevät tasan, arvotaan pokaali tasamäärän kiinnitysten saaneiden kesken.
Palkinnon omistaa Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry, jolle myös alistetaan mahdolliset sääntöjen tulkinnat. Rotuyhdistyksen tulkinta on lopullinen.

MASTERBOLT-pokaalin pistetaulukko

Ryhmänäyttely Kaikkien rotujen näyttely KV-näyttely Erikoisnäyttely
ROP 5 8 10 15
VSP 4 7 9 14
PU/PN2 3 6 8 13
PU/PN3 2 5 7 12
PU/PN4 1 4 6 11

RYP -sijoitus
Ryhmänäyttely Kaikkien rotujen näyttely KV-näyttely
RYP1 5 6 7
RYP2 4 5 6
RYP3 3 4 5
RYP4 2 3 4

BIS -sijoitus
Kaikkien rotujen näyttely KV-näyttely
BIS1 6 7
BIS2 5 6
BIS3 4 5
BIS4 3 4


Lisäksi jaetaan lisäpisteitä koiramäärän mukaan seuraavasti:

1-9 os. amstaffia ei lisäpisteitä
10-19 os. amstaffia 2 lisäpistettä
20-29 os. amstaffia 4 lisäpistettä
30-39 os. amstaffia 6 lisäpistettä
40-49 os. amstaffia 8 lisäpistettä
50 < os. amstaffia 10 lisäpistettä


VUODEN VETERAANI -AMSTAFFI
Lahjoittaja Jane Nurmi

Kilpailuun saavat osallistua kaikki suomalaisen omistuksessa olevat ja suomessa rekisteröidyt amstaffit. Koiran omistajien on oltava Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys Ry:n jäsen. Omistajien tulee itse ilmoittaa tulokset Amstaffiyhdistykselle määräaikaan mennessä.

Viiden parhaan näyttelyn tulos lasketaan mukaan. Vain suomessa kisatut näyttelyt huomioidaan. Tulosten mennessä tasan, voittajan ratkaisee mahdollinen BIS VET-sijoitus. Mikäli BIS VET -sijoituksin ei saada voittajaa ratkaistua, niin suoritetaan arvonta. Samalta tuomarilta saa olla enintään kaksi tulosta.

Vuoden Veteraani -kisan pistetaulukko

ROP-VET 5p.
VSP-VET 4p

PU/PN-sijoituksista lisäpisteitä seuraavasti:
PU/PN1 4p.
PU/PN2 3p.
PU/PN3 2p.
PU/PN4 1p.

Rodun pääerikoisnäyttelyn peruspisteet tuplataan eli ROP-VET 10p. ja VSP-VET 8p


VUODEN AMSTAFFIKASVATTAJA

Kilpailuun saavat osallistua kaikki amstaffikasvattajat, jotka ovat olleet Amstaffiyhdistyksen jäseniä ko. kilpailukauden alkaessa.

Vuoden amstaffikasvattajan tittelistä kilpaillaan ensimmäisen kerran kaudella 1.1.2009 – 31.12.2009 ja palkinto luovutetaan ensimmäisen kerran yhdistyksen vuosikokouksessa keväällä 2010.

Kasvattajan tulee itse ilmoittaa tuloksensa viimeistään seuraavan vuoden tammikuussa Amstaffiyhdistykselle.
Viiden parhaan näyttelyn tulos lasketaan mukaan. Vain kotimaiset näyttelyt huomioidaan. Tulosten mennessä tasan, voittajan ratkaisee mahdollinen BIS-sijoitus. Mikäli BIS-sijoituksin ei saada voittajaa ratkaistua, ratkaistaan voittaja arvalla. Arvonta suoritetaan yhdistyksen vuosikokouksessa.

Pisteitä jaetaan vain KP:n saaneelle kasvattajaryhmälle.

VUODEN AMSTAFFIKASVATTAJA -pistetaulukko

Kasvattajaryhmien määrä ROP KASV1 KP KASV2 KP KASV3 KP
1 2
2 4 2
3 tai enemmän 6 4 2

_________________
-HK


Viimeksi muokannut hk päivämäärä 24.02.2012 08:56, muokattu yhteensä 1 kerran

Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.02.2012 07:23 
Poissa
Sääliserti -> MVA
Avatar

Liittynyt: 06.09.2005 11:31
Viestit: 6380
Paikkakunta: Siuro, ASTu 7/06, ASTu6/11, ASTu4/13
Kiitos Heini :peukku: . Kunhan kerkeen teen tämän vuoden kisoista uuden osion ja lasken pisteet niitä saaneille :wink:

_________________
CH Royaltybolt Exactly This One
CH & Res.JWW-12 & JW-12 BH Royaltybolt Come On Winningstreak
C.I.B & CH JW-07 W-07-11 BH Renegade´s Fandango


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.02.2012 09:43 
Poissa
Suukkojunkkari
Avatar

Liittynyt: 07.03.2005 20:34
Viestit: 20526
Paikkakunta: Seinäjoki; SBTu ja ASTn
Ainakin PK-amstaffin kohdalla pisti silmään tämä:
Lainaa:
PK-amstaffin arvosta kilpaillaan ensimmäisen kerran kaudella 1.1.2009 - 31.12.2009 ja arvo julkaistaan ensimmäisen kerran kevään -10 vuosikokouksessa.

Onnistuisko vaihtaa menneeseen aikamuotoon :wink:

Ja mites Masterbolt-pokaalin lahjoittajat, vieläkö he kulkevat vanhalla nimellä näissä säännöissä?

Mutta joo, tykkään eritoten tuosta vetskukisasta :rokrok:

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.02.2012 10:16 
Poissa
Päällikkö Pukama
Avatar

Liittynyt: 11.03.2005 18:19
Viestit: 22695
Paikkakunta: Vantaa
Korjailin hiukan virheitä.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.02.2012 10:20 
Poissa
Sääliserti -> MVA
Avatar

Liittynyt: 09.09.2010 18:43
Viestit: 5816
Paikkakunta: ASTu -10 / ASTu -13 / BPMu -15
Lueskelin mielenkiinnolla läpi ja silmiin sattui tämä
"Masterbolt-pokaali -kiertopalkinto kiertää kymmenen (10) vuotta, jonka jälkeen sen saa eniten kiinnityksiä saaneen koiran omistaja. Mikäli kiinnitykset menevät tasan, arvotaan pokaali tasamäärän kiinnitysten saaneiden kesken."
Häh, onhan tuosta ekasta vuodesta jo 13 vuotta. Missaaksmä jotain? :denti:

_________________
Rome wasn’t built in a day, but then again I wasn’t on that particular job.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.02.2012 10:45 
Poissa
Päällikkö Pukama
Avatar

Liittynyt: 11.03.2005 18:19
Viestit: 22695
Paikkakunta: Vantaa
Pokaalin lahjoittaja laittoi pokaalin uudelleen kiertoon :) Eli seuraava kymmenvuotiskausi menossa.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 27.02.2012 20:03 
Poissa
Sääliserti -> MVA
Avatar

Liittynyt: 06.09.2005 11:31
Viestit: 6380
Paikkakunta: Siuro, ASTu 7/06, ASTu6/11, ASTu4/13
Apua! Onko koiramäärien lisäpisteet tarkoituksella erilaiset Hopeapannassa kuin Masterbolt Pystissä? :surprised:

Niin ja olisiko hyvä tänne laittaa myös se, että näiden uusien sääntöjen puitteissa ulkomaan näyttelyistä vaaditaan kopio luettelosta, josta voidaan todentaa osallistuneiden koirien määrä. Eli mielellään tuloksien kera tai ainakin niin, että sinne olisi selkeästi merkitty mikä koira on esitetty ja mitkä on olleet poissa. Luetteloskannit voi laittaa sähkärillä voittokoira@gmail.com. Pisteet laitan näkyviin, kun olen saanut luettelokopion sähkäriini.

Kiitos :mrgreen2:

Edit. Tuo luettelo lukikin tuolla ihan alussa.

_________________
CH Royaltybolt Exactly This One
CH & Res.JWW-12 & JW-12 BH Royaltybolt Come On Winningstreak
C.I.B & CH JW-07 W-07-11 BH Renegade´s Fandango


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 06:32 
Poissa
Vessapaperiserti
Avatar

Liittynyt: 08.03.2005 13:21
Viestit: 4991
Paikkakunta: Rovaniemi, Amstu Aco -05, Amstn Nala -07 ja Kuura -12
Te jotka olette näitä tehny niin tarkastakaa onko tiedot nyt oikein nettisivuilla.

_________________
Korpihillan Lapin Ukko
BH TK1 Korpihillan Kuura
BH TK1 Overtaker´s Cloudberry "Nala"
BH TK2 HK1 Lucky Rain's Arctic Circle "Aco"
RIP rwn JK1 Nastaweilers Petra 97-07


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 07:09 
Poissa
HYL näyttelystä, pissi tuomarin jaloille

Liittynyt: 25.10.2005 18:54
Viestit: 446
Paikkakunta: Vantaa
Pientä viilausta tarvitaan, laitoin sähköpostia tulemaan
-Heini

_________________
-HK


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 07:17 
Poissa
Vessapaperiserti
Avatar

Liittynyt: 08.03.2005 13:21
Viestit: 4991
Paikkakunta: Rovaniemi, Amstu Aco -05, Amstn Nala -07 ja Kuura -12
Joo, koitan ehtiä illalla korjailemaan kun menen kotiin. Jos pennut vaikka nukkuis hetken :orava:
Jos unohdan niin muistuttakaa :mrgreen2:

_________________
Korpihillan Lapin Ukko
BH TK1 Korpihillan Kuura
BH TK1 Overtaker´s Cloudberry "Nala"
BH TK2 HK1 Lucky Rain's Arctic Circle "Aco"
RIP rwn JK1 Nastaweilers Petra 97-07


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 07:28 
Poissa
Toinen serti
Avatar

Liittynyt: 14.02.2006 07:38
Viestit: 2950
Paikkakunta: Vihti
Pardonmii jos kyselen tyhmyyksiä :oops2: mutta mistähän noita edellisvuosien voittajia pääsis urkkimaan? Lähinnä toko/agi/pk-kilpailut kiinnostaisi :) Yritin selailla yhdistyksen sivuja, mutten millään tahtonu löytää :?

_________________
Kuva Properly trained, a man can be a dog’s best friend.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 07:34 
Poissa
Vessapaperiserti
Avatar

Liittynyt: 08.03.2005 13:21
Viestit: 4991
Paikkakunta: Rovaniemi, Amstu Aco -05, Amstn Nala -07 ja Kuura -12
^Ei ne siellä olekkaan, voishan ne sinne kyllä lisätä. Kuka alkais keräämään tietoja?
Tuloksia linkin alle yksi sivu lisää Vuoden koirat.
Ja heti lisään, että max 3 parasta kustakin kilpailusta ettei mene sivu liian isoksi :mrgreen2:

_________________
Korpihillan Lapin Ukko
BH TK1 Korpihillan Kuura
BH TK1 Overtaker´s Cloudberry "Nala"
BH TK2 HK1 Lucky Rain's Arctic Circle "Aco"
RIP rwn JK1 Nastaweilers Petra 97-07


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 08:19 
Poissa
Vara-sertiä pukkaa taas
Avatar

Liittynyt: 01.09.2009 12:41
Viestit: 3278
Paikkakunta: Tampere
Minä lupauduin keräämään tiedot yhdistyksen kisoissa sijoittuneista.

HUOM! Jos sinun koirasi on sijoittunut yhdistyksen jossain kisassa kolmen parhaan joukkoon ja haluat tietojen yhteyteen myös koiran kuvan niin sen voisi lähettää minulle osoitteeseen miina.pulkkinen@hotmail.com :peukku: Kiitos!


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 09:45 
Poissa
Toinen serti
Avatar

Liittynyt: 14.02.2006 07:38
Viestit: 2950
Paikkakunta: Vihti
Kiva jos ne sinne sais :peukku: Kun siellä kerran tuon kilpailun säännötkin löytyy ja info mistä lähtien moisia on järjestetty nii voi olla että joku toinenkin saattaa sieltä edellisvuosien voittajia etsiä :) Ainaskii minusta hauska lueskella.

_________________
Kuva Properly trained, a man can be a dog’s best friend.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 12:11 
Poissa
Päällikkö Pukama
Avatar

Liittynyt: 11.03.2005 18:19
Viestit: 22695
Paikkakunta: Vantaa
-AST- kirjoitti:
Apua! Onko koiramäärien lisäpisteet tarkoituksella erilaiset Hopeapannassa kuin Masterbolt Pystissä? :surprised:


Ei tosiaan ole tarkoitus, vaan sääntöjen pitäisi olla identtiset.

Siksi mietinkin, että mites tää lause: "Myös ulkomaiset näyttelyt huomioidaan, kuitenkin niin että korkeintaan kaksi tulosta saa olla ulkomaisista näyttelyistä."

Eikös aina ole ollut niin, että molemmissa kisoissa vain max. 2 ulkomaan näyttelyä huomioidaan?


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2012 17:00 
Poissa
Sääliserti -> MVA
Avatar

Liittynyt: 06.09.2005 11:31
Viestit: 6380
Paikkakunta: Siuro, ASTu 7/06, ASTu6/11, ASTu4/13
Niin mä olen sen sisäistänyt, mutta itsekin eilen tuota samaa jäin miettimään.

_________________
CH Royaltybolt Exactly This One
CH & Res.JWW-12 & JW-12 BH Royaltybolt Come On Winningstreak
C.I.B & CH JW-07 W-07-11 BH Renegade´s Fandango


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 29.02.2012 11:08 
Poissa
Päällikkö Pukama
Avatar

Liittynyt: 11.03.2005 18:19
Viestit: 22695
Paikkakunta: Vantaa
Minusta ne on olleet jo useita vuosia kaksi ihan identtistä kilpailua, ainoana erona se, että Hopeapantaan ei tuonnit voi osallistua.
Tuossa tullut ilmeisesti vain kirjoitusvirhe. Mutta keskustellaan hallituksessa, ovatko muut samaa mieltä kuin minä.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 29.02.2012 11:30 
Poissa
Reseptivastaava
Avatar

Liittynyt: 14.03.2005 20:20
Viestit: 9771
Paikkakunta: Lieto
teamw kirjoitti:
Minä lupauduin keräämään tiedot yhdistyksen kisoissa sijoittuneista.

HUOM! Jos sinun koirasi on sijoittunut yhdistyksen jossain kisassa kolmen parhaan joukkoon ja haluat tietojen yhteyteen myös koiran kuvan niin sen voisi lähettää minulle osoitteeseen miina.pulkkinen@hotmail.com :peukku: Kiitos!


Siis mistä vuodesta alkaen?

_________________
FI MVA Diabolicstafs Barbarella "Riina" -05
EE JMVA TLNW-12 TLNJW-12 Cassoco Lotko Strategy Get Arts "Ragnar" -11

Kredo Festa Oversea Fruit "Rainer" -06 †


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 01.03.2012 20:55 
Poissa
Suukkojunkkari
Avatar

Liittynyt: 07.03.2005 20:34
Viestit: 20526
Paikkakunta: Seinäjoki; SBTu ja ASTn
Mä käsitin, että aikojen alusta asti? Siis kun noita yhdistyksen kisoja on ollut?

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 04.03.2012 06:27 
Poissa
ROP VET
Avatar

Liittynyt: 15.09.2006 15:48
Viestit: 7712
Paikkakunta: karkkila
Tuli tuosta pk-amstaffi kilpailusta mieleen. Pitäisikö jotenkin huomioida että FH-kokeessa se maksimipistemäärä on 100? Kun nyt esim hakukoiralla on 3 kokeessa mahdollisuus teoriassa 900 pisteeseen kun taas FH-koiralla vain 300 pisteeseen?

_________________
CIB FI KVA Multi CH MB Hard To Get
FI KVA FI&EE&LV&LT&BALT CH EE&LV&LT&BALT JCH PMJV-13 HK3 MB Valerian
HK1 MB Don't Stop Me Now


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 65 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com